consulten

Algemene informatie

Wat de insteek ook is Coaching, Counseling, Therapie, Regressie, Healing, Reading of Begeleiding, het veranderd niets aan mijn inzet tijdens een consult of een consult-traject.
Mijn visie is om samen opzoek te gaan naar waar jou behoefte ligt, naar de antwoorden die binnen jezelf liggen of naar een bij jou passende vorm om met iets om te gaan.

Meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van consulten met uiteenlopende clientèle en diversiteit aan problematiek. Van trauma’s tot verslaving, van relatie tot opvoeding, van geboorte tot na het overlijden, van het opstarten van een bedrijf tot het overdragen van een bedrijf, van individuele directie coaching tot team coaching. Onderwerpen zijn divers, de kern is altijd de mens en zijn/haar patronen, overtuigingen en beleving. 

In een consult ben ik confronterend, duidelijk, onderbouwend, begripvol, oordeelloos en doortastend. Als ik denk je niet te kunnen begeleiden dan laat ik dit weten. Alle consulten die ik geef zijn geen vervanging voor welke vorm van reguliere gezondheidszorg dan ook, het is wel altijd ondersteunend aan de reguliere gezondheidszorg. Verwacht van mij geen enkele vorm van diagnose, verwacht wel een duidelijke begeleiding in je proces van persoonlijke ontwikkeling. Passie voor je kwaliteiten en hoe jij deze vorm kunt gaan geven in je leven. 

Als je een objectieve sparringspartner zoekt die stevig in zijn schoenen staat en bij zichzelf blijft, dan raad ik je aan om contact op te nemen of een afspraak te maken. 

Intake:
Mijn voorkeur gaat uit naar een intake gesprek. In een klein halfuurtje bespreken we je wensen en wat ik hierin kan betekenen. Prijsafspraak en aantal consulten, al dan niet via skype of op locatie. Dit bevestig ik dan met een mailtje, waarna we van start kunnen gaan.  

intake afspraak

Praktische info

Ik vraag geen vergoeding voor de beschikbare kennis of mijn zienswijze, wel vraag ik een vergoeding voor de tijd, locatie en reiskosten i.v.t.. De hieronder aangegeven consult mogelijkheden zijn dan ook gebaseerd op de tijdsduur van het consult niet op de inhoud.

Mijn standaard praktijkvoering is aan de Eefdese Enkweg 6 in Eefde. Als het consult hier plaatsvind worden er geen reiskosten in rekening gebracht. Het consult kan ook op locatie plaatsvinden, dan komen er reiskosten (€ 0.24,- per km) bij en eventueel locatie kosten. Op huisbezoek ga ik alleen als je niet of heel lastig mobiel bent.

Consult aanvragen

“Een nieuwe basis voor het samenzijn”

Door bewustwording van beide van ons (wij hebben beide de trainingen gevolgd) zagen we dat wij elkaar in oude aangeleerde patronen vast hielden in onze ontwikkeling. Dit resulteerde in een echtscheiding. Om geen vechtscheiding te krijgen hebben we voor begeleiding bij André gekozen dmv coachgesprekken. Doordat André feilloos ziet waarin we vast lopen, kan hij precies daar helpen waar nodig is. Dan raakt hij het aan, vergroot het uit, zodat we er zelf mee aan de slag kunnen. Inmiddels hebben we er voor gekozen om samen verder te gaan, en dit kan doordat er een nieuwe basis voor het samenzijn is gecreëerd. 

Johan en Marleen