consulten

Algemene informatie

Wat de insteek ook is Coaching, Counseling, Therapie, Regressie, Healing, Reading of Begeleiding, het veranderd niets aan mijn inzet tijdens een consult of een consult-traject.
Mijn visie is om samen opzoek te gaan naar waar jou behoefte ligt, naar de antwoorden die binnen jezelf liggen of naar een bij jou passende vorm om met iets om te gaan.

Meer dan 30 jaar ervaring in het verzorgen van consulten, trainingen, workshops, opleidingen en lezingen, waar de kern van de persoon altijd centraal staat. Het zijn wie je bent, In je kracht staan, Je eigen leven vorm geven en Je diepste essentie leren kennen, doorgronden en richting geven is waar het leven over gaat.

ANders + en = sultaat

Je persoonlijke passie vinden, jezelf doorgronden, begrijpen en richting geven is het nieuwe geloof. Geloof in jezelf met passie leven, waardoor jij een inspiratie bent voor een ieder die met je in aanraking komt. Zodat ook zij opzoek gaan naar zichzelf, hun passie en hun kracht, alleen dan is het mogelijk om de wereld echt te veranderen. “Verbeter de wereld, begin bij jezelf”.

Om jezelf te doorgronden heb je anderen nodig, zij spiegelen je de dingen die je binnen jezelf aan moet gaan om te doorgronden. Hiervoor maak ik gebruik van de groepsdynamiek de individuele consulten zijn ondersteunend en aanvullend. Het alleen volgen van privé consulten geschiet merendeel ten aanzien van een specifieke uitdaging en omvat een reeks aan consulten.

Ben je bereid jezelf te ontdekken, te doorgronden, beter te gaan begrijpen en richting te geven, aarzel dan niet en maak een afspraak.

Intake “Plan van aanpak”:
Hierin gaan we kijken wat je wensen zijn en wat je uitdagingen zijn, je maakt voor jezelf een plan van aanpak en als er iets van mijn aanbod nodig is, komen we tot een overeenkomst en starten we een persoonlijk traject.

intake afspraak

Praktische info

Het begeleiden van mensen in processen om thema’s, issues, trauma’s, ervaringen, gedragingen, overtuigingen, emoties en andere uitdagingen helder te krijgen en om te buigen, is maatwerk nodig. Waarbij het voor de één goed is om delen van het proces in groepsverband te ervaren is dit voor de ander juist niet verrijkend. Ik heb besloten om tijdens een intake gesprek een samen tot een plan van aanpak te komen. Na deze overeenkomst is het overeengekomen niet meer vrijblijvend, de samen opgestelde regels zorgen ervoor dat vluchtgedragingen worden beperkt. Dit alles zal worden besproken bij de intake. De prijs van het traject zal ook tijdens de intake besproken worden, net als locatie, frequentie van consulten, trainingen en of workshops.

Consult aanvragen

“Een nieuwe basis voor het samenzijn”

Door bewustwording van beide van ons (wij hebben beide de trainingen gevolgd) zagen we dat wij elkaar in oude aangeleerde patronen vast hielden in onze ontwikkeling. Dit resulteerde in een echtscheiding. Om geen vechtscheiding te krijgen hebben we voor begeleiding bij André gekozen dmv coachgesprekken. Doordat André feilloos ziet waarin we vast lopen, kan hij precies daar helpen waar nodig is. Dan raakt hij het aan, vergroot het uit, zodat we er zelf mee aan de slag kunnen. Inmiddels hebben we er voor gekozen om samen verder te gaan, en dit kan doordat er een nieuwe basis voor het samenzijn is gecreëerd. 

Johan en Marleen