andôré dojo

Algemene informatie

 

Andôré dojo verzorgt Kyokushinkai Karate trainingen in Gorssel, onderleiding van Sensei André Terink (4e Dan).

De lessen worden op schoolvakanties na gegeven op de dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in de sporthal van ’t Trefpunt in Gorssel.
André is een rijkserkende karate leraar met meer dan 20 jaar nationaal en internationaal ervaring in het verzorgen van karate trainingen.

Kom geheel vrijblijvend een keer mee doen, je kan mee doen vanaf 13 jaar. Als er interesse is voor jeugdkarate, laat dit dan weten. Bij voldoende interessen wordt er een jeugdkarate groep gestart.

 

Contributie

Voor een maal in de week training op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties.
Onder de bezielde leiding van Sensei André, wordt je op professionele wijze getraind in het traditionele Kyokushinkai Karate.

  • Inschrijfgeld € 35,- eenmalig
  • Contributie is € 20,-  per maand.
  • Geen opzeg termijn
  • Bondsgeld is nog niet vastgesteld.
  • Life time membership (japans lidmaatschap), nog niet vastgesteld.

Inschrijfgeld: Door in het inschrijfgeld een maand contributie op te nemen wordt er geen opzeg termijn gehanteerd.

Contributie: De contributie dient voor de 5e van de lopende maand bijgeschreven te zijn op onze rekening.

Opzegging: Als je opzegt gaat je opzegging per de eerste van de volgende maand in. Je kan dus de lopende maand nog gewoon door trainen.

Bondsgeld: Dit is een jaarlijkse bijdrage aan de landelijke karate organisatie. Op dit moment ben ik nog aan het onderzoeken welke bond het beste past bij de Dojo. Doelstelling is om na de zomer hierin een beslissing te maken.

Life-time menbership: Dit is een registratie bij de wereld organisatie. Ook dit is afhankelijk van de landelijke bond en wereld organisatie waarbij ik als docent aansluiting zal vinden.

Toelichting bonden: In 2007 heb ik mijn 4e Dan behaald onder de organisatie van IKO1. Op dit moment ben ik niet direct aangesloten bij een organisatie al ben ik ook niet officieel weg gegaan bij de IKO1. Wel heb ik vanaf  2013 niet meer actief geweest als dojo houder of als official bij welke organisatie dan ook. Er is in de jaren tussen 2013 en 2017 veel veranderd binnen de karate bonden, hier ben ik me momenteel op aan het oriënteren. Verschillende bonden en wereld organisaties willen mij en onze dojo graag verwelkomen binnen hun organisatie. Hierin wil ik voor mij en voor mijn leerlingen een overwogen keuze maken. 

Sensei: André Terink
Karateka: vanaf 1982
Karate leraar: vanaf 1995
Gradatie: 4e Dan (2007 IKO1)
Neven functies: Internationaal hoek en hoofdscheidsrechter, Voormalig bondsbestuurslid, Voormalig wedstrijdcommissielid, Voormalig examencommissielid op internationale kampen, Oprichter en voormalig bestuurslid van karatevereniging Budo Kai Tora Tora.

 

Inschrijven