Groepsconsult

Algemene informatie

Je hebt het gevoel dat je een duwtje in de rug kunt gebruiken.
Er speelt een bepaald thema de hoofdrol in je dagelijks leven en je bent opzoek naar inzichten.
Emoties nemen een loopje met je, waardoor de beleving van de controle weg valt.
Je wilt rust in je hoofd maar kan het niet vinden.
Je bent opzoek naar inzichten en antwoorden.

Als je jezelf herkent in bovenstaande dan is een groepssessie iets voor u.

Aanmelden
Door af te stemmen op de energiefrequenties binnen het lichaam, nodig ik deze uit om de trilling aan te nemen die in potentie mogelijk is.
Het menselijke energie systeem slibt dicht door diverse redenen. Door de energie frequenties te stimuleren, wordt de energie stroming gestimuleerd. Een minder stromend energie systeem, kan o.a. vermoeidheid, lichamelijke klachten, mentale en emotionele onrust veroorzaken.

Een groepsconsult is geen medische behandeling of gericht om medische klachten op te lossen. Het komt wel voor dat door het opnieuw stromen van de interne energie, men zich prettiger voelt en zelfs klachten verdwijnen. Let wel, dit is nooit de opzet van een consult.

Het stimuleren van de interne energie stroming, zorgt ervoor dat je energie beter gaat stromen. Gevolg hiervan is dat je mentaal, emotioneel en fysiek veerkrachtiger wordt. Inzichten in jezelf worden gestimuleerd en het omgaan met de alledaagse uitdagingen wordt bevorderd.

“Wat aandacht krijgt, groeit:

Het groepsconsult wordt gestart met een geleide meditatie en aansluitend volgt de energetische behandeling (healing). Hierin wordt je uitgedaagd om het aangediende thema vrij van oordelen te gaan benaderen. Deze oordeel loze benadering schept de mogelijkheid voor inzicht en een andere kijk op het thema.
In de healing worden de energiestructuren opgeschoond en zo nodig hersteld, hierdoor ontstaat er ondersteuning, begeleiding en versterking van het bewustwordingsproces van binnenuit.

Na afloop worden de thema’s besproken waarbij het bewustwordingsproces van buitenaf wordt gestimuleerd.

Praktische info:

Locaties:

  • Haren (Groningen), Ouroboros, Viaductweg 52.
  • Klazinaveen: Mizar 2, 7891 VE
  • Eefde: Eefdese enkweg 6, 7211 LK
  • Eindhoven: Het C.O.M., Stratumsedijk 57, 5611 NC
  • Maastricht: Ambyerstraat Noord 50a, 6225 EE

Kosten: € 35,-
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Afronding: ongeveer 21.30-22.00 uur

Advies:
Er is altijd een dun matje, meditatiekussen en een dekentje aanwezig. Als je iets comfortabeler wil liggen, neem dan zelf even een extra matje en dekentje mee.

“Voel zoveel rust in mij en kracht om door te gaan”

Ik wil je nog even heel erg bedanken voor wat je gisterenavond in Etten Leur voor me hebt gedaan. Ondanks dat ik me gisterenavond en vandaag verschrikkelijk brak voel, voel ik ook zoveel rust in mij en kracht om door te gaan. Je hebt me op dingen gewezen wat ik diep in mijn hart al wist, maar waarvan ik me nu echt bewust ben en daar moet ik echt mee aan de slag. Al met al was het een hele bijzondere ervaring voor mij gisterenavond.

Marianne

Aanmelden
De groepsconsulten worden verzorgd door André Terink. 
André heeft zijn leven gewijd aan het overdragen van zijn spirituele kennis.
Alles is energie en wordt door het bewuste en onderbewuste gestuurd. Daadwerkelijke heling is alleen mogelijk door bewustzijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. In een groepsconsult komen al deze aspecten aan de orde.