Groepsconsult

Algemene informatie

Je hebt het gevoel dat je een duwtje in de rug kunt gebruiken.
Er speelt een bepaald thema de hoofdrol in je dagelijks leven en je bent opzoek naar inzichten.
Emoties nemen een loopje met je, waardoor de beleving van de controle weg valt.
Je wilt rust in je hoofd maar kan het niet vinden.
Je bent opzoek naar inzichten en antwoorden.

Als je jezelf herkent in bovenstaande dan is een groepssessie iets voor u.

Aanmelden
Stagnatie van de innerlijke energie stroming levert op mentaal, fysiek en emotioneel gebied vermoeidheid op. Het menselijke systeem is in basis energie, als deze energie niet vrij kan stromen dan levert dit uiteindelijk klachten op. Bij fysieke klachten kan iedereen zich wel iets voorstellen. Bij mentale klachten moet je denken aan gebrek aan veerkracht, het als maar door blijven malen of altijd in de negatieve gedachte stroming zitten. Emotionele klachten uitten zich veelal in een kort lontje of snel emotioneel geprikkeld zijn of soms zonder enige aanleiding een emotionele uitbarsting krijgen.

In een groepsconsult, nodig ik je innerlijke energie stroming uit om weer of beter te gaan stromen.
De diverse issues op fysiek, mentaal en emotioneel level, die deze stroming afremmen komen dan los. Dit probeer ik zo veel mogelijk af te voeren uit je energie systeem. Na afloop hebben we een kort gesprekje over de ervaringen tijdens de behandeling en meditatie die daar aan vooraf gaat. Dit zijn vaak de momenten dat er inzichten binnen vallen en dat ik dingen uitleg waar jij je voordeel mee kan doen.

Resultaat is in de meeste gevallen dat je veerkrachtiger wordt, rustiger, energierijker, emotioneel stabieler en dat je hierdoor meer gaat staan vanuit jezelf.

 

“Wat aandacht krijgt, groeit !!”

Het groepsconsult wordt gestart met een geleide meditatie en aansluitend volgt de energetische behandeling (healing). Hierin wordt je uitgedaagd om het aangediende thema vrij van oordelen te gaan benaderen. Deze oordeel loze benadering schept de mogelijkheid voor inzicht en een andere kijk op het thema.
In de healing worden de energiestructuren opgeschoond en zo nodig hersteld, hierdoor ontstaat er ondersteuning, begeleiding en versterking van het bewustwordingsproces van binnenuit.

Na afloop worden de thema’s besproken waarbij het bewustwordingsproces van buitenaf wordt gestimuleerd.

Praktische info:

Locaties:

  • Haren (Groningen), Ouroboros, Viaductweg 52.
  • Klazinaveen: Mizar 2, 7891 VE
  • Eefde: Eefdese enkweg 6, 7211 LK
  • Eindhoven: Het C.O.M., Stratumsedijk 57, 5611 NC
  • Maastricht: Ambyerstraat Noord 50a, 6225 EE

Kosten: € 35,-
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Afronding: ongeveer 21.30-22.00 uur

Advies:
Er is altijd een dun matje, meditatiekussen en een dekentje aanwezig. Als je iets comfortabeler wil liggen, neem dan zelf even een extra matje en dekentje mee.

“Voel zoveel rust in mij en kracht om door te gaan”

Ik wil je nog even heel erg bedanken voor wat je gisterenavond in Etten Leur voor me hebt gedaan. Ondanks dat ik me gisterenavond en vandaag verschrikkelijk brak voel, voel ik ook zoveel rust in mij en kracht om door te gaan. Je hebt me op dingen gewezen wat ik diep in mijn hart al wist, maar waarvan ik me nu echt bewust ben en daar moet ik echt mee aan de slag. Al met al was het een hele bijzondere ervaring voor mij gisterenavond.

Marianne

Aanmelden
De groepsconsulten worden verzorgd door André Terink. 
André heeft zijn leven gewijd aan het overdragen van zijn spirituele kennis.
Alles is energie en wordt door het bewuste en onderbewuste gestuurd. Daadwerkelijke heling is alleen mogelijk door bewustzijn op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. In een groepsconsult komen al deze aspecten aan de orde.