Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Je kan een steuntje in de rug gebruiken.
Stress neemt de overhand.
Er is behoefte aan inzicht en of overzicht.
Je wordt geleefd.
Je hoofd blijft maar malen.
Inspiratie en motivatie is wat je zoekt.
Je wil eens een andere ervaring.

Stagnatie van de innerlijke energie stroming levert op mentaal, fysiek en emotioneel gebied vermoeidheid op. Het menselijke systeem is in basis energie, als deze energie niet vrij kan stromen dan levert dit uiteindelijk klachten op. Bij fysieke klachten kan iedereen zich wel iets voorstellen. Bij mentale klachten moet je denken aan gebrek aan veerkracht, het als maar door blijven malen of altijd in de negatieve gedachte stroming zitten. Emotionele klachten uitten zich veelal in een kort lontje of snel emotioneel geprikkeld zijn of soms zonder enige aanleiding een emotionele uitbarsting krijgen.

In een groepsconsult, nodig ik je innerlijke energie stroming uit om weer of beter te gaan stromen.
De diverse issues op fysiek, mentaal en emotioneel level, die deze stroming afremmen komen dan los. Dit probeer ik zo veel mogelijk af te voeren uit je energie systeem. Na afloop hebben we een kort gesprekje over de ervaringen tijdens de behandeling en meditatie die daar aan vooraf gaat. Dit zijn vaak de momenten dat er inzichten binnen vallen en dat ik dingen uitleg waar jij je voordeel mee kan doen.

Resultaat is in de meeste gevallen dat je veerkrachtiger wordt, rustiger, energierijker, emotioneel stabieler en dat je hierdoor meer gaat staan vanuit jezelf.

Aanmelden
“Wat aandacht krijgt, groeit !!”

Het groepsconsult wordt gestart met een geleide meditatie en aansluitend volgt de energetische behandeling (healing). Hierin wordt je uitgedaagd om het aangediende thema vrij van oordelen te gaan benaderen. Deze oordeel loze benadering schept de mogelijkheid voor inzicht en een andere kijk op het thema.
In de healing worden de energiestructuren opgeschoond en zo nodig hersteld, hierdoor ontstaat er ondersteuning, begeleiding en versterking van het bewustwordingsproces van binnenuit.

Na afloop worden de thema’s besproken waarbij het bewustwordingsproces van buitenaf wordt gestimuleerd.

Praktische info:

Locaties:

  • Groningen, (Al-Nour) Blekerstraat 17, 9718 EA.
  • Klazinaveen: Mizar 2, 7891 VE
  • Eefde: Eefdese enkweg 6, 7211 LK
  • Maastricht: Ambyerstraat Noord 50a, 6225 EE

Kosten: € 35,-
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Afronding: ongeveer 21.30-22.00 uur

Advies:
Er is altijd een dun matje, meditatiekussen en een dekentje aanwezig. Als je iets comfortabeler wil liggen, neem dan zelf even een extra matje en dekentje mee.

“Voel zoveel rust in mij en kracht om door te gaan”

Ik wil je nog even heel erg bedanken voor wat je gisterenavond in Etten Leur voor me hebt gedaan. Ondanks dat ik me gisterenavond en vandaag verschrikkelijk brak voel, voel ik ook zoveel rust in mij en kracht om door te gaan. Je hebt me op dingen gewezen wat ik diep in mijn hart al wist, maar waarvan ik me nu echt bewust ben en daar moet ik echt mee aan de slag. Al met al was het een hele bijzondere ervaring voor mij gisterenavond.

Marianne

Aanmelden