het aanbod

Het aanbod

Het aanbod is omvangrijk omdat bewustwording overal van toepassing is, in elke uithoek of vorm van onze samenleving.

Een greep uit het aanbod staat hieronder. Als je interesse hebt en er is geen datum gepland neem dan gerust contact met ons op, om te kijken of we iets in je omgeving kunnen organiseren.

Maatwerk is ook mogelijk, voor bedrijven, teams, vriendengroepen of als onderdeel binnen een bestaand programma. Zoals al benoemt is bewustwording overal mogelijk, bij maatwerk wordt alles aangesloten op de doelgroep en thema wat er speelt. Daarbij is de rode lijn altijd bewustwording.

Lezingen:

Wil je een avond geprikkeld worden in bewustzijn? 

Of wil je inzicht in stukken die in je leven spelen?

Kom dan naar een van de lezingen.

De lezingen kunnen ingekort worden tot een presentatie. Bij een lezing is er altijd interactie en inbreng uit het publiek, bij een presentatie is daar minder ruimte voor.

Info Aanmelden

Colleges:

Ben jij de speelbaal van de wereld of is de wereld je speelveld? Ben je opzoek naar inzicht die je gevangen houden in bepaalde patronen? Ben je opzoek naar inzicht in mindsets of emoties? Neem dan eens deel aan een van de colleges. 

Het zijn rond de twee uur durende interacties met de groep en de uitleg is vanuit mijn ziens- en denkwijze.

Een college geeft je nieuwe inzichten, een andere benadering van het onderwerp en handvatten om met het thema om te gaan.

Info Aanmelden

Workshops:

Wil je eens met je essentie energie werken? Wil je je diepere zintuigen prikkelen? Wil je bewuster worden van de energetische uitwisseling tijdens je massage? Wil je de energie behandelingen die je geeft uitbreiden? Wil je de grond beginselen van Power-Steering ervaren? Zoek dan een workshop uit die je aanspreekt. 

Dit zijn één of meer daagse workshops waarbinnen een handelswijze wordt aangereikt.

De verworven technieken of methodieken zijn direct inzetbaar en een aanvulling in je leven.

In de workshops wordt bewustzijn vanuit de energetische en vaak het onbewuste kant benaderd.

Info Inschrijven

Masterclasses:

Je houdt van diepgang, praktisch, inzichtelijk, maar vooral toepasbare informatie en zienswijzen waar je wat mee kan. Dan zijn de Masterclasses wat je zoekt. 

Een diepgang en doorgronding van de colleges. De masterclasses kan je volgen zonder dat je eerste het college hebt gevolgd, al raad ik je aan om beide te volgen.

De aangereikte thema’s zijn direct praktisch toepasbaar en een directe aanvulling in je leven.

In masterclasses wordt bewustwording vanuit de mentale kant benaderd.

Info Inschrijven

Trainingen:

Je bent klaar met jezelf gevangen houden, je wil jezelf echt aangaan, je wil patronen doorbreken, je wil op een andere wijze je leven leiden en of vorm geven, maar boven al wil je echt jezelf leren kennen. Dan zijn de trainingen wat je nodig hebt. 

Dit zijn de langere trajecten, waarbij je het commitment met jezelf aangaat. In deze trainingen word je geconfronteerd met jezelf, krijg je handvatten en pel je jezelf af om zo meer in je eigen kracht te gaan staan.

Info Inschrijven

Opleiding:

Je bent gedreven, je gaat een uitdaging aan, je wil het beste uit jezelf halen, de diepste interne potentie benutten en praktisch inzetten in de rest van je leven, je wil vanuit je eigenheid de wereld in trekken, je wil jezelf kennen en doorgronden, je passie vinden en vormgeven, je wil je eigenheid als stevige basis in wat je ook doet. Dan is deze opleiding op je lijf geschreven. 

Een ultiem commitment met jezelf, waarbij je jezelf gunt om vier jaar begeleid, gecoacht en ondersteunt te worden in het ontdekken en doorgronden van jezelf. Deze opleiding zal je gegarandeerd anders in het leven doen staan, keuzes maken, zelf vertrouwen, staan voor jezelf, de wereld zien als spiegel, zelf-coaching en hoe jij al het geleerde wil toepassen in je leven.

Vier jaar lang? Wat is nu vier jaar op een mensen leven? Wil ik wel een commitment aan gaan voor vier jaar? Iedereen wil toch zichzelf leren kennen en zichzelf ontwikkelen om zo de rest van zijn/haar leven meer je eigen leven te leiden en niet dat van de omgeving.

Info Inschrijven

meditaties:

Je zoekt rust, je wil tot jezelf komen, even ruimte in je hoofd om de wereld weer aan te kunnen. Een moment voor jezelf voor je eigen interne ontwikkeling. Dan zijn deze meditaties iets om te ondergaan.

Deze vind je merendeel op het youtube kanaal, waarbij je in een geleide meditatie rust, ontwikkeling en inzichten aangereikt krijgt. Volg de meditaties regelmatig en voel wat ze je te brengen hebben.

Er worden met regelmaat meditatie avonden en dagen georganiseerd. Eens per jaar is er rond hemelvaart een meditatie retreat.

Info

Clinics:

Je hebt Power-Steering trainingen gevolgd, je wil de opgedane kennis fris houden, je wil jezelf blijven prikkelen in het bewustzijn, je wilt samen verder ontwikkelen. Kies dan de clinic die nu bij je past. 

Deze zijn merendeel voor de mensen die de trainingen in de Power-Steering methode hebben gevolgd. Herhaling, intervisie, verdieping en aanvullende clinics die allemaal in het verlengde liggen van de Power-Steering methode.

Info Aanmelden

Consulten:

Je loopt even vast, je hebt een andere kijk nodig, je zit er even doorheen of je wil gewoon even een sparringspartner, dan is een consult wat je inzicht kan geven. 

Wil je een persoonlijk onderhoud met mij, voor advies of inzicht. Dan vind je hier de mogelijkheden van een telefonisch onderhoud tot een diepgaand onderhoud van 90 minuten.

Info afspraak

Groepsconsulten:

Je hebt een moment voor jezelf nodig, je wil ontwikkelen en bewust worden van jezelf en wat je doet, je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan, je hebt wat ondersteuning nodig, je zoekt even rust of ergens waar je jezelf kunt opladen. Dan is een groepsconsult iets voor jou. 

Een groepsconsult is ongeveer een twee uur durend programma, waarbij ik begin met een meditatie waarin een thema in beweging wordt gebracht. Na deze meditatie volgt er een energetische behandeling die de energieën in het systeem in beweging brengt t.a.v. het aan gereikte thema. Na deze behandeling volgt een kopje thee en worden de thema’s even kort besproken. Dit geeft altijd inzicht en is voor vele een rustpuntje en een oplaad moment.

Info Aanmelden

Advies:

Je weet dat je bewust wil worden van jezelf maar je ziet even niet meer wat voor jou de weg is die het beste past bij wat je wilt bereiken. Dan is dit advies gesprek wat je helderheid kan geven. 

Ik begrijp dat er vele mogelijkheden zijn om bewust te worden van jezelf. Een wereld vol mogelijkheden, geen daarvan is beter of slechter, het is domweg anders. Maar welke weg past nu bij jou. Daarom geef ik geheel vrijblijvend en gratis advies gesprekken. Deze kunnen zowel face to face als via telefoon of skype plaatsvinden. Duur van een advies gesprek is ongeveer 20 minuten.

aanvraag gesprek

Bedrijven:

Een team functioneert niet, een medewerker zit niet lekker in zijn vel, er is een conflict tussen werknemers, je loopt zelf ergens tegen aan, je ziet mogelijkheden maar weet niet wat het best met je eigen kern resoneert, je wil bewuster in je bedrijf staan, je wil je leidinggevende bewuster laten omgaan met de medewerkers, je zoekt mogelijkheden om je personeel persoonlijke ontwikkeling aan te bieden wat aansluit bij het bedrijf en de werkzaamheden. 

Dan ben je bij het ANDÔRÉ instituut aan het juiste adres. 

In overleg, waarin transparant alle belangen op tafel komen, wordt er een plan van aanpak gemaakt. Een op de situatie geschreven plan, waarbij drie basis elementen altijd een rol spelen.

1 oordeelloosheid, 2 alles zegt iets over jezelf, 3 de eenheid van body, mind en soul (of noem het, uitvoer, mindset en onderbuik gevoel).

Doel is altijd om alle betrokkenen vanuit hun eigenheid een bijdragen te laten leveren in het proces richting een gezamenlijk gestelde richting. Het resultaat zal verbluffend zijn.

Vraag geheel vrijblijvend een kennismaking gesprek aan door hieronder op contact te klikken. We maken dan geheel vrijblijvend een afspraak waarin we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

contact

De keukentafel:

Je houd van een goed inhoudelijk gesprek, je hebt vragen over jezelf of over het leven, je wilt tot inzicht in jezelf komen, je wil geprikkeld worden door een andere denk en zienswijze. 

Kom dan eens naar een keukentafel gesprek. 

Aan de “keukentafel” vinden altijd de beste gesprekken plaats. Iedereen is ontspannen en staat open voor elkaar en elkaars zienswijze. In “De Keukentafel” ga ik in gesprek met verschillende mensen uit het publiek. Iemand wordt uitgenodigd om een vraag te stellen of om mijn visie over iets te vragen. Dit wordt dan besproken aan de keukentafel. De keukentafel is mijn Nederlandse variant van een darshan. Darshan is een term die komt uit India, wat een ontmoeting met God betekend. We zijn allemaal onze eigen God en wat is er dan mooier om elkaar te ontmoeten en met elkaar te spreken aan een keukentafel met een kopje koffie of thee, om zo samen op onderzoek uit te gaan naar de diepere betekenissen van het leven en begrip voor wat zich in je leven voordoet.

Info Aanmelden

Bewustzijnsspel:

Je wil jezelf en anderen beter leren kennen. Je houd van een diepgaand gesprek en filosoferen. Je gaat jezelf aan. Dan kom je aan je trekken bij het bewustzijnsspel. 

Met een groepje ga je bij elkaar zitten. Een pakje kaarten met vragen waarop je uitgenodigd wordt om je antwoorden te delen. Doordat iedereen dit in het groepje doet, ontstaat er snel een diepgang en leer je elkaar maar vooral jezelf eens op een andere wijze kennen.

Info Aanmelden