het aanbod

Het aanbod

In het gehele aanbod is de Power-Steering methode de basis.
Power-Steering is een wijze van leven, waarbij iedereen het zelf moet doen, maar waarbij we elkaar wel kunnen helpen door vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. 

Het ANDÔRÉ instituut Motiveert, inspireert en begeleid daar waar kan en nodig is, zodat een ieder zijn/haar passie vorm kan geven in het leven.
Power-Steering is een levenswijze die dit volledig ondersteunt en waarin alles wat hiervoor nodig is aangereikt wordt.

Lezing:

Het verhaal achter Power-Steering.

In deze lezing neemt André je mee door zijn leven, ervaringen en hoe daar Power-Steering uit ontstaan is. 
Zijn zienswijze op de wereld en wat Power-Steering nu en in de generaties na ons hierin kan betekenen. 
Wat Power-Steering voor jou en de wereld kan betekenen en hoe jij hier vandaag nog een bijdrage in kunt leveren. 

Info Aanmelden

Colleges:

Diverse leringen die ouder zijn dan de mensheid en door de eeuwen heen “opnieuw” zijn verkondigd.

Een deel van deze oude kennis is door de eeuwen heen verloren, vertroebeld en op veel verschillende wijzen uitgelegd. 
André geeft een frisse kijk op deze kennis en brengt dit naar de huidige tijdsgeest. 
Deze leringen vormen een onderdeel van Power-Steering.

Een college geeft je nieuwe inzichten, een andere benadering van het onderwerp en handvatten.

Info Aanmelden

Workshops:

Wil je eens met je essentie energie werken? Wil je je diepere zintuigen prikkelen? Wil je bewuster worden van de energetische uitwisseling tijdens je massage? Wil je de energie behandelingen die je geeft uitbreiden? Wil je de grond beginselen van Power-Steering ervaren? Zoek dan een workshop uit die je aanspreekt. 

Dit zijn één of meer daagse workshops waarbinnen een handelswijze wordt aangereikt.

De verworven technieken of methodieken zijn direct inzetbaar en een aanvulling in je leven.

In de workshops wordt bewustzijn vanuit de energetische en vaak het onbewuste kant benaderd.

Info Inschrijven

Masterclasses:

Ook wel bekent als de Power-Steering Practicum lessen. Leringen vorm geven in je leven, lessen die je in theorie wel begrijpt maar in het dagelijkse leven lastig vind toe te passen. 
Je krijgt handvatten, wordt begeleid, geïnspireerd en gemotiveerd om je uitdagingen aan te gaan. 

In een groepje van maximaal 10 personen, worden de individuele vraagstukken behandeld. Deze vullen elkaar altijd aan, waardoor iedereen van en met elkaar leert en inzichten krijgt. Laat je inspireren en kom naar een Power-Steering Masterclass. 

Info Inschrijven

Trainingen:

Je wil jezelf aangaan en gedragsverandering te weeg brengen. Patronen helder krijgen en anders om gaan met situaties.

In de Power-Steering trainingen komen de Leringen, Essentie stromingen, Workouts, Practicum en Meditaties bij elkaar. Je wordt op vele levels gestimuleerd, geïnspireerd, gemotiveerd en ondersteunt om bewust te worden van jezelf en je eigenheid (essentie). Je krijgt alle handvatten die je nodig hebt om jezelf richting te geven in je leven. 

Info Inschrijven

Opleiding:

Je bent overtuigd dat Power-Steering voor jouw een levenswijze is en dit wil je ook overbrengen en door geven aan anderen. Je gunt jezelf de ontwikkeling van je eigenheid en je wil dit ook door geven aan anderen. 

De Power-Steering opleiding is een pittige opleiding, waarin je jezelf leert kennen en patronen doorgrond. Reeds opgedane ervaringen en nieuwe ervaringen leer je in te zetten om over te dragen.
Power-Steering doe je in basis voor jezelf maar hoe mooi is het om vanuit je unieke eigenheid, anderen te inspireren, stimuleren en motiveren om ook hun passie vorm te geven op hun eigen unieke wijze. 

Info Inschrijven

meditaties:

Je zoekt rust, je wil tot jezelf komen, even ruimte in je hoofd om de wereld weer aan te kunnen. Een moment voor jezelf voor je eigen interne ontwikkeling.

De Power-Steering meditaties onderscheid zich van andere meditatie door de diepgaande werking, ontspanning en de nawerking, waarin in de dagen erna vanzelf inzichten oven komen ten aanzien het thema wat er in je leven speelt. Ervaar het zelf en doe eens de gratis meditatie. 

Info

Sharings:

Power-Steering sharing, de naam zegt het al. Ervaringen, leringen en inzichten delen met elkaar. Het delen van je essentie frequenties die overlappen met de ander, elkaar vervolgens inspireren en motiveren om deze te laten stromen en richting te geven. 

Power-Steering sharing, worden verzorgt door een Power-Steering Instructeur of docent, die een gedegen Power-Steering opleiding heeft genoten en zo de leringen, ervaringen en zienswijze waar Power-Steering voor staat mee neemt in de contact momenten met elkaar. 

Info Aanmelden

Consulten:

In een consult weet André altijd weer de juiste vragen te stellen om je tot inzicht te beroeren. Waar je ook in vastloopt of wat je ook nodig hebt, een privé consult geeft je altijd stof tot nadenken, inzichten en handvatten om verder te gaan.

Een privé consult duurt tussen de 60 en 90 minuten. Worden niet vergoed door zorgverzekeringen. Bij het volgen van trajecten voor bijvoorbeeld: burn out of PTTS worden er duidelijke transparante afspraken gemaakt tijdens een intake gesprek.

Info afspraak

Groepsconsulten:

Een momentje voor jezelf. 

André neemt je mee in een geleide meditatie, de elke keer weer anders is. Je krijgt hierin een thema aangereikt die aansluit op je huidige proces.
Het stimuleren van je essentie stroming, zorgt ervoor dat je bewuster wordt van jezelf, waar je wensen en uitdagingen liggen. In het nagesprek worden er handvatten gegeven waar nodig en uitleg van de thema’s en ervaringen. 

Een bijzondere ervaring die je nergens anders zal ervaren. 

Info Aanmelden

Advies:

Je ziet in dat jij zelf verantwoordelijk bent voor jezelf, dat alleen bewustzijn van jezelf leid tot verandering, alleen weet je niet of Power-Steering wel bij je past. 

Dan is een intake of advies gesprek raadzaam. In dit telefonische gesprek, stemmen we af op elkaar waar de behoeftes liggen en wat Power-Steering hierin voor jou kan betekenen. Aan de hand hiervan krijg je een persoonlijk en vrijblijvend advies, hoe jij je uitdaging al dan niet met Power-Steering kunt aangaan.

aanvraag gesprek

Bedrijven:

De uitdaging is tegenwoordig niet meer de technische skills van iemand, maar de persoonlijke drijfveer en passie. 

Elk bedrijf en afdeling, valt en staat met de betrokkenheid van de mensen. ANDÔRÉ voor bedrijven, begeleid, coacht, inspireert en motiveert mensen op de unieke menselijke skills. In het bedrijfsleven ook wel de softskills genoemd. Het zijn deze skills die de mens uniek en onvervangbaar maken. Door ANDÔRÉ te betrekken bij de uitdagingen wordt het bedrijf, afdeling of team gestimuleerd in de bezieling van het werk. 

contact