ervaringen met Power-Steering & André

Ervaringen:

“Een nieuwe basis voor het samenzijn”

Door bewustwording van beide van ons (wij hebben beide de trainingen gevolgd) zagen we dat wij elkaar in oude aangeleerde patronen vast hielden in onze ontwikkeling. Dit resulteerde in een echtscheiding. Om geen vechtscheiding te krijgen hebben we voor begeleiding bij André gekozen dmv coachgesprekken. Doordat André feilloos ziet waarin we vast lopen, kan hij precies daar helpen waar nodig is. Dan raakt hij het aan, vergroot het uit, zodat we er zelf mee aan de slag kunnen. Inmiddels hebben we er voor gekozen om samen verder te gaan, en dit kan doordat er een nieuwe basis voor het samenzijn is gecreëerd. 

Johan en Marleen

Ervaringen:
Ervaringen met André Terink als leraar van de Power-Steering methode.

De benadering van André is bij elke cursist verschillend. Hij weet/ziet waar zijn cursisten nu zijn en waar ze in potentie naartoe kunnen groeien. Zijn betrokkenheid en het geduld, maakt dat iedereen zich thuis voelt in de trainingen. Door de scherpte, oordeelloosheid en het aanreiken van nieuwe inzichten ga je anders denken en dat maak je nieuwsgierig naar de volgende verdieping binnen jezelf hoe confronterend de thema’s soms ook kunnen zijn.

Ineke Bron

‘De power-steering trainingen van André hebben mij tot nu toe heel veel inzicht gebracht. Sinds ik de trainingen volg is er veel veranderd in mijn leven in positieve zin, met name in hoe ik mijzelf en mijn omgeving beleef. Ik ben me meer bewust van hoe ik in elkaar zit en wat voor patronen en kwaliteiten ik heb en kan dit ook veel beter signaleren bij andere mensen. André weet feilloos wat je op dat moment nodig hebt om je te ondersteunen in je proces. In een omgeving waarbij oordeelloosheid, respect en humor centraal staan is het heel fijn om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn, ookal is het vaak behoorlijk intensief en confronterend. De trainingen zijn uniek, diepgaand, veelzijdig en een echte aanrader voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.’

Ellen Kuijer

Ervaringen:

“Voel zoveel rust in mij en kracht om door te gaan”

Ik wil je nog even heel erg bedanken voor wat je gisterenavond in Etten Leur voor me hebt gedaan. Ondanks dat ik me gisterenavond en vandaag verschrikkelijk brak voel, voel ik ook zoveel rust in mij en kracht om door te gaan. Je hebt me op dingen gewezen wat ik diep in mijn hart al wist, maar waarvan ik me nu echt bewust ben en daar moet ik echt mee aan de slag. Al met al was het een hele bijzondere ervaring voor mij gisterenavond.

Marianne

Ik heb de volledige Bewustzijnstraining, volgens de Power-Steering methode, gevolgd. Een opleiding onder leiding van André volgen is vernieuwend en allesomvattend, waarbij ik flink uitgedaagd werd om écht voor mezelf te gaan staan. Vanaf dag één stond oordeelloosheid centraal. Zonder oordeel leren kijken naar mezelf en anderen. Nu, na de opleiding merk ik eigenlijk nog sterker hoe wezenlijk deze opleiding mij dichter bij mezelf heeft gebracht. Ook het contact maken met je eigen kern heb ik als een fundamentele verandering ervaren.

Jeaneth de Witte-Smit

Ik ben heel blij dat ik André en de Power-Steering heb leren kennen 3 jaar geleden.. en niet te vergeten de groepsconsulten die me extra ondersteunen in mijn proces om steeds meer bij mezelf te komen. Mezelf leren observeren, waarom ik dingen doe.. (patroontjes, gewoontes, mindsets enz..) dat ik me helemaal niet angstig onzeker of minder hoef te voelen dan iemand die veel gestudeerd heeft of waar ik tegenop keek! Ik weet nu dat ik er ook mag zijn en dat ik ook mag zeggen en uitspreken wat ik denk en voel, waar het echt om gaat, ik leer beter met m’n emoties om te gaan!! Heb nu handvatten om problemen niet te groot te maken en niet op mezelf te betrekken! Ik ben nu aan het LEVEN i.p.v. overleven.. zonder antidepressiva en dat bevalt me zeer goed! Door de rust in m’n hoofd is mijn leven steeds waardevoller en ben ik veel krachtiger en bewuster in de keuzes in mijn leven!! En dichter bij m’n eigenheid!! En onvoorwaardelijkheid en kwaliteiten!! (Het is nu ook weer niet dat ik perfect ben hoor haha ben nog lang niet klaar met deze mooie bewustwordingsmethode)

Ria Conen